maatkasten

bergings 

Ook kunnen we helpen bij het kiezen van de juiste materialen en kleuren die passen bij jouw stijl en wensen. We kunnen ook advies geven over de beste indeling van de berging  en welke apparatuur het meest geschikt is voor jouw  indeling Kortom, we kunnen je helpen om jouw berging  om te toveren tot een plek waar je met plezier en gemak kunt koken en genieten.

maatkasten 

En razend populair is natuurlijk de  kasten opmaat.  Werkelijk álles kan met inbouwkasten op maat. Dromen realiseren, daar gaan we voor!

Plaats op jouwzolder met schuin dak overzichtelijke opbergkasten.

Door het slimme ontwerp kun je vanuit ieder compartiment gemakkelijk kabels doorvoeren. Daarnaast kun je  kiezen of je wel of geen uitsparing wenst in de achterzijde van het blad.

tv meubels 

Het is erg handig om alles wat je nodig hebt in de badkamer ook daar te hebben. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde badkamer en voorkomt dat je dingen vergeet mee te nemen. Met badmeubels kun je veel ruimte creëren en minder mooie spullen wegwerken, waardoor je badkamer er netjes en geordend uitziet. Zelfs in een kleine badkamer zijn er veel mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten met behulp van de juiste badmeubels. Op ons blog vind je veel inspiratie en tips om je badkamer zo efficiënt mogelijk in te richten.

badmeubels